Projecten

Willekeurig Schilderwerk

kast schilder s2u nova satin

Kast voorzien van watergedragen lak.

Ik kreeg een leuke opdracht om een kast van lak te voorzien. Deze kast is door de klant zelf gemaakt.

Mijn keuze is gevallen op Sigma S2U Nova Satin dit is een fraaie, zijde glanzende lakverf. De droge verffilm is hard, kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen.
Wel zo prettig voor een kast met intensieve gebruikers doeleinden.

Willekeurig Kitwerk

kit op kleur

Kit op kleur

Deze klant vond de huidige kitnaad te veel afsteken van de tegel. Samen hebben wij een kit op kleur uitgezocht (kleurenwaaier). Na het meest dichtstbijzijnde kleur te hebben uitgekozen, heb ik de kitnaad vervangen zodat het zo dichterbij de tegel komt dan de reguliere kit soorten.
Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een impressie.

Willekeurig Wandafwerking

wandafwerking borne door vicat

Fotobehang op slaapkamer

Deze slaapkamer is voorzien van een indrukwekkende fotobehang van een natuurlandschap. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een impressie. Wil jij dit ook? Neem contact op!

Willekeurig Houtrot bewerking

houtrot enschede kozijn vicat

Houtrot herstel Enschede

Tijdens schilderswerkzaamheden in Enschede kwam ik houtrot tegen.
Samen met de klant is er besloten het te herstellen met Dryflex repair care.  Een nieuwe onderdorpel zou meer (onvoorziene) kosten met zich meebrengen. Dryflex is een reparatiepasta wat zorgt voor een permanente reparatie. De reparatiepasta gedraagt zich als hout. Het product is op dezelfde manier na te bewerken en te schilderen en beweegt met het hout mee. Hierdoor hoef niet hele stukken kozijn of onderdorpel te vervangen te worden.