Quick review

Geef Vicat een beoordeling door op de onderstaande sterren te klikken en stuur door!

Vakbekwame
10
Komt afspraak na
9
Flexibel
9
Communicatief
8
Vakkennis
9
Nazorg
9
Assertief
9
Zorgvuldig
9
Gemiddelde
 yasr-loader

Geschreven reviews

Deel ook jouw ervaring met Vicat, schrijf hieronder een review!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vicat
Average rating:  
 7 reviews
by Christiane Brouwer on Vicat

Elmer heeft al verschillende projecten bij mij uitgevoerd waaronder het hele huis opnieuw schilderen waar veel achterstallig onderhoud aan was.. Echt vakwerk. Ook binnenshuis heeft hij hier al het een en ander gedaan. In enkele steekwoorden: een vakman, vriendelijk, flexibel, denkt mee , adviseert, pietje precies.

by johan en petra on Vicat

Elmer heeft voor ons diverse klusjes gedaan. Altijd op zoek naar perfectie. Alles is altijd naar volle tevredenheid. Elmer tot de volgende keer maar weer 🙂

by Pieter Mastwijk on Vicat

Vakmanschap en geweldige service!!

by Karlijn Taken on Vicat

Elmer heeft ons huis (binnen en buiten) geschilderd en gekit. Het ziet er super strak uit. Hij heeft goed werk geleverd, hield zich aan afspraken en wilde zijn werk perfect doen. Vervolgens heeft hij ook nog de eikenhouten trap gelakt en de eikenhouten tafel. We zijn erg tevreden met het resultaat!

by Ruben on Vicat

Elmer heeft bij ons al meerdere malen wanden gesaust en kitwerk vericht. Ook heeft hij een buffetkast prachtig afgewerkt.

We zijn zeer te spreken over zijn vakkennis en werk.

Zeker aan te raden!

by Ragnhild bouwhuis on Vicat

Hij heeft onze kast geschilderd, wij dachten schilderen klaar. Maar hij adviseerde eerst te kitten en hij had gelijk, het is super strak geworden.

by Ellen Middelhuis on Vicat

Vicat Schilder en KitterElmer Molenhuis heeft bij ons verschillende klussen geklaard waar wij heel blij mee zijn.1. Wij hadden een enorme naad tussen het bad en de wandtegels die wij zelf niet mooi afgedicht konden krijgen. Vicat heeft dat perfect opgelost zonder dat wij naar een lomp dikke kitnaad hoeven te kijken.2. Fotobehang en glasweefselbehang.

Onze slaapkamer heet een metamorfose ondergaan. Wij hadden een fotobehang uitgekozen van lentebladeren voor achter het bed. Elmer had voor de zekerheid de banen even uitgerold om te kijken of de volgorde klopte. Maar goed dat hij dit gedaan had, anders was het niet goed uitgekomen. Vervolgens zit het ook heel netjes op de muur net als het glasweefsel behang. Je kunt de naden nauwelijks zien.3. Kozijnen schilderen.

Hij heeft het zo zoals hij het thuis ook zou willen hebben, mooi strak werk dus!